• slayt

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

MEHMET ALİ BAŞPINAR'IN OĞLAN BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR.

KENDİLERİNİ TEBRİK EDİYOR. BAŞPINAR BEBEĞE ARAMIZA HOŞGELDİN DİYORUZ.

İZMİR İNLİCELİLER  YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Derneğimizin olağan genel kurul toplantısını 15 ARALIK  2019 Pazar günü   saat: 14.00 de aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere Dernek binamız KOŞUKAVAK MAH. 4242 SK.NO.2D B BLOK ALTINDAĞ/BORNOVA-İZMİR adresinde yapılacaktır.

Bu toplantıda dernek genel kurulu toplanısı için yeter sayı sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, yeter sayı aranmaksızın 22 ARALIK  2019 Pazar günü aynı saat ve aynı adreste yapılacaktır.

GÜNDEM :

1.  Açılış ve yoklama

2.  Başkanlık divanı seçimi

3.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4.  Yönetim Kurulu Başkanın konuşması

5.  Yönetim Kurulu Genel Sekreteri tarafından Faaliyet raporun okunması

6.  Yönetim Kurulu Muhasip Üye tarafından Gelir ve Gider Tablosunun Okunması

7.  Denetim Kurulu Başkanı tarafından denetim raporunun okunması

8. Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı oylanarak ibra edilmesi

9.  Yeni dönem çalışma programı  ile tahmini bütçe ve üye aidatlarının görüşülmesi.

10.Yeni Yönetim kurulunun seçilmesi (7 asil 7 yedek üye)

11.Yeni Denetim kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek üye)

12.Yeni Kadınlar Kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek üye)

13.Gençlik Kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek)

14. Derneğin bağlı olduğu federasyonda temsil edecek  üyelerinin seçimi. (3 asil, 3 yedek)

15-Öneri, dilek ve temenniler.

16- Kapanış

İzmir Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 18,6103   18,6438
EURO 19,6004   19,6357

Özlü Sözler
"Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, Sefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol, Hoşgörülükte deniz gibi ol, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Burs Verenler

..........
                                   İZİNDER   mali 5309613160
..........

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
Ali Bekece
İzmirde ikamet eden Hasta köylülerimiz hak. Aşağıda adı soyadı ve telefon numaraları yazılı olan köylülerimiz hasta olup kimisi hastaneler de,kimisi de evinde tedavi olmaktadır.Dernek yönetimi olarak bilip bilmediğimiz tüm hastalarımıza geçmiş olsun der Cenabı Allahtan şifalar dileriz.(Not:Sayın Hemşehrilerimiz hastalarınızı 0530 9613160 nolu telefona bildirirseniz hem dernek olarak bizim,hemde tüm köylülerimizin haberi olur.) ŞİMDİLİK BİLİNEN HASTALARIMIZ 1-İBİLLERDEN HAKKI ALTAS 05385824340, 2-İBİLLERDEN NURİ ALTAS 05074231936, 3-KURTLAKLARDAN ALİ RIZA KANDIRICI 05346258155, 4-EBİRLERDEN RAMAZAN ESEN 05356152702, 6-HACIİZZETLERDEN İZZET DURSUN 05384779272, 7-HAYTALARDAN RAZİYE SARIKAYA 05394242672, 8-AVCILARDAN AYŞE TARTAN (TELEFON OĞLUNUN RIZA TARTAN 05324406246)

ali bekece
İZMİR İNLİCELİ’LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN DUYURU: KONYA GEZİSİ DERNEĞİMİZ BU YIL 5-6 / EKİM / 2019 CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ İNLİCE’YE VE KONYA’YA GEZİ DÜZENLEMİŞTİR. BU GEZİ İZMİR’DE İKAMET EDEN İNLİCE’LİLERDEN GELİN ALAN DAMATLAR, İNLİCE’LİLERE YABANCILARDAN GELİN GELENLER, İZMİRDE DOĞUP BÜYÜYEN FAKAT KONYA’YI VE İNLİCE’Yİ GÖRMEYEN VEYA GÖRÜPTE GEZEMEYENLER İÇİN DÜZENLENMİŞTİR.BU NEDENLE HERKESİN KATILMASINI BEKLİYORUZ. İRTİBAT TELEFONU: 0530 9613160 Dernek Saymanı ALİ BEKECE GEZİ PROGRAMI: 1) GEZİ EN AZ 40 (KIRK) KİŞİ OLURSA DÜZENLENECEK VE BÜYÜK OTOBÜSLE GİDİLECEKTİR.OTOBÜSTE OTURMA (KOLTUK NUMARASI) MÜRACAAT SIRASINA GÖRE ALİ BEKECE TARAFINDAN TANZİM EDİLECEKTİR, 2) 4 EKİM CUMA SAAT 23,30 DA BOZYAKA KİLİMCİTEPE CAMİSİNİN ÖNÜNDEN, SAAT 24,00 DE DERNEK BİNASI ÖNÜNDEN HAREKET EDİLECEKTİR, 3) 5 EKİM CUMARTESİ SABAHI DOĞRUDAN İNLİCE’YE VARILACAK VE KAHVALTI YAPILACAKTIR. ÖĞLEYE KADAR İNLİCEDE KALINACAK MAHALLE GEZİLECEKTİR, 4) ÖĞLEYİN KONYA’YA DÖNÜP OTELE YERLEŞİLECEK. SAAT 17 YE KADAR SERBEST ZAMAN OLACAK VE SAAT 17,30 DA AKŞAM YEMEĞİ (YÖRESEL YEMEKLER) OTELDE YENECEKTİR. SAAT 19 DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEVLANA KÜLTÜR MERKEZİNDE Kİ MEVLEVİ GÖSTERİSİ İZLENECEK (YAKLAŞIK İKİ SAAT ), SONRASI OTELE DÖNÜLECEK İSTİRAHAT EDİLECEKTİR. 5) 6 EKİM PAZAR SABAHI OTELDE KAHVALTI YAPILACAK. SAAT 09,30 GİBİ REHBER EŞLİĞİNDE; MEVLANA MÜZESİ,ŞEMSİ TEBRİZİ TÜRBESİ, ALAADDİN TEPESİ VE CAMİİ, MERAM BAĞLARI GEZİLECEK. ÖĞLE YEMEĞİ (ETLİEKMEK) YENDİKTEN SONRA KELEBEKLER VADİSİ GEZİLECEK VE ZAMAN KALIRSA SİLLE TURU YAPILACAKTIR. SAAT 18 VEYA 18,30 GİBİ İZMİRE DÖNÜŞ YOLCULUĞU BAŞLAYACAKTIR. 6) ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEYENLER İNLİCE’DEN PATATES, ELMA GİBİ ÜRÜNLERDEN VE KONYA’DA CUMARTESİ GÜNKÜ SERBEST ZAMANDA İSTEDİKLERİNİ ALABİLİRLER. ALINAN ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER İZMİR-KONYA-İZMİR GİDİŞ GELİŞ OTOBÜS ÜCRETİ, İNLİCEDEKİ KAHVALTI ÜCRETİ, OTEL ÜCRETİ, OTELDEKİ AKŞAM YEMEĞİ ÜCRETİ, OTELDEKİ KAHVALTI ÜCRETİ, REHBER ÜCRETİ VE PAZAR GÜNKÜ ÖĞLE YEMEĞİ ÜCRETİ VE KELEBEKLER BAHÇESİNE GİRİŞ ÜCRETİ DAHİLDİR. KİŞİ BAŞI ÜCRET 400 TL (DÖRT YÜZ LİRA) OLUP YARISI PEŞİN ÖDENECEKTİR. DİĞER YARISIDA YOLDA ALINACAKTIR. DERNEK YÖNETİM KURULU ADINA MUHASİP ALİ BEKECE

ALİ BEKECE
DUYURU:9 mart 2019 cumartesi günü saat 13.00-1700 arasında dernek binasında Kadınlar günü kutlaması vardır.Kutlama ikramlı ve müziklidir.Tüm İnliceli Hanım kardeşlerimizi, Kızlarımızı ve Gelinlerimizi bekliyoruz.(Not:İsteyen Hanım Kardeşlerimiz evinde de ikram hazırlayıp getirebilir.) İZİNDER KADIN KOLLARI NURAY AKKONAK

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
İzmir İnliceliler Derneği © Copyright 2019  V4.0 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi