• slayt

Her Türlü Toplantı (Kahvaltı vb.) ve
Çeşitli Organizasyonlarda Kullanabilirler.

İZMİR İNLİCELİLER  YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Derneğimizin olağan genel kurul toplantısını 18 ARALIK  2022 Pazar günü   saat: 14.00 de aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere Dernek binamız KOŞUKAVAK MAH. 4242 SK.NO.2D B BLOK ALTINDAĞ/BORNOVA-İZMİR adresinde yapılacaktır.

Bu toplantıda dernek genel kurulu toplanısı için yeter sayı sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, yeter sayı aranmaksızın 18 ARALIK  2022 Pazar günü aynı saat ve aynı adreste yapılacaktır.

GÜNDEM :

1.  Açılış ve yoklama

2.  Başkanlık divanı seçimi

3.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4.  Yönetim Kurulu Başkanın konuşması

5.  Yönetim Kurulu Genel Sekreteri tarafından Faaliyet raporun okunması

6.  Yönetim Kurulu Muhasip Üye tarafından Gelir ve Gider Tablosunun Okunması

7.  Denetim Kurulu Başkanı tarafından denetim raporunun okunması

8. Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı oylanarak ibra edilmesi

9.  Yeni dönem çalışma programı  ile tahmini bütçe ve üye aidatlarının görüşülmesi.

10.Yeni Yönetim kurulunun seçilmesi (7 asil 7 yedek üye)

11.Yeni Denetim kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek üye)

12.Yeni Kadınlar Kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek üye)

13.Gençlik Kurulunun seçilmesi (3 asil 3 yedek)

14. Derneğin bağlı olduğu federasyonda temsil edecek  üyelerinin seçimi. (3 asil, 3 yedek)

15-Öneri, dilek ve temenniler.

16- Kapanış

İzmir Hava Durumu
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
"Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol, Sefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol, Hoşgörülükte deniz gibi ol, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Gençlik Kolları

Gençlik Kolları Başkanı
HÜSEYİN AKŞİT

Gençlik Kolları Üyesi
ABDULLAH ATAR

Gençlik Kolları Üyesi
MUSTAFA KANDIRICI
Gençlik Kolları Y.Üyesi MUSTAFA AKINCI Görev Dönemi
Gençlik Kolları Y.Üyesi TAHİR DOĞAN Görev Dönemi
Gençlik Kolları Y.Üyesi RECEP AKŞİT Görev Dönemi
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Köşe Yazıları
Son Ziyaretçi Yorumları
ALİ BEKECE
sayın üyelerimiz 18 ocak 2023 çarşamba akşamı saat 19 dan itibaren derneğimiz açıktır.Tüm İnlice'lileri sohbete ve un helvası yemeye bekliyoruz.başkan ali bekece

ALİ BEKECE
SAYIN ÜYELERİMİZ 25 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ SAAT 14 DE DERNEK BİNAMIZDA SİZLERE SMS İLE DUYURDUĞUMUZ GÜNDEM MADDELERİNİ GÖRÜŞEREK 5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILMIŞTIR. KURULDA DERNEĞİMİZİN 2020-2021 VE 2022 YILLARI GELİR GİDERLERİ GENEL KURULCA İBRA EDİLMİŞTİR.YİNE GENEL KURUL DERNEK AİDATLARINI 2023-2024 VE 2025 YILLARI İÇİN YILLIK 250 (iki yüz elli)TL OLMASINI OY ÇOKLUĞU İLE KABUL ETMİŞTİR.GENEL KURUL 2023-2024 VE 2025 YILLARI İÇİN YENİ YÖNETİM KURULU,YENİ DENETLEME KURULU,YENİ KADIN KOLLARI VE YENİ GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV ALACAK ÜYELERİMİZİ SEÇMİŞLERDİR.SEÇİLEN ÜYELERİMİZ DE KENDİ ARALARINDA GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAOMIŞLARDIR. BUNA GÖRE ALİ BEKECE yönetim kurulu başkanı,AHMET AKINCI(AKÜCÜ) başkan yardımcısı,İSMAİL ACAR genel sekreter,BEKİR AKŞİT (ali akşit oğlu) sayman,HAKKI GÜRÜLER asil üye,MEHMET LEYLEK asil üye,MEHMET ALİ BAŞPINAR (Abdurrahman Başpınar oğlu) asil üye,MUSTAFA KARAYILDIRIM denetleme kurulu başkanı,RECEP AKŞİT denetleme kurulu asil üye,MURAT DOĞAN denetleme kurulu asil üye olarak görev almışlardır.GÖREV ALAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

Ali Bekece
İzmirde ikamet eden Hasta köylülerimiz hak. Aşağıda adı soyadı ve telefon numaraları yazılı olan köylülerimiz hasta olup kimisi hastaneler de,kimisi de evinde tedavi olmaktadır.Dernek yönetimi olarak bilip bilmediğimiz tüm hastalarımıza geçmiş olsun der Cenabı Allahtan şifalar dileriz.(Not:Sayın Hemşehrilerimiz hastalarınızı 0530 9613160 nolu telefona bildirirseniz hem dernek olarak bizim,hemde tüm köylülerimizin haberi olur.) ŞİMDİLİK BİLİNEN HASTALARIMIZ 1-İBİLLERDEN HAKKI ALTAS 05385824340, 2-İBİLLERDEN NURİ ALTAS 05074231936, 3-KURTLAKLARDAN ALİ RIZA KANDIRICI 05346258155, 4-EBİRLERDEN RAMAZAN ESEN 05356152702, 6-HACIİZZETLERDEN İZZET DURSUN 05384779272, 7-HAYTALARDAN RAZİYE SARIKAYA 05394242672, 8-AVCILARDAN AYŞE TARTAN (TELEFON OĞLUNUN RIZA TARTAN 05324406246)

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
İzmir İnliceliler Derneği © Copyright 2019  V4.0 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi